Steun dit project

Meehelpen

Jij kunt meehelpen van dit project een succes te maken. Door het bekend te maken, door mee te denken en te doen, door het te volgen, of door het financieel te steunen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief, dan ben je altijd op de hoogte van de ontwikkelingen.

Meedenken en meedoen

Het project Steiner in essentie kan een belangrijke bijdrage leveren om de maatschappelijke potentie van de antroposofie vruchtbaar te maken. Daardoor krijgt de samenleving een menselijker gezicht. Jij kunt daaraan bijdragen door mee te denken en mee te doen bij het omvormen van een gedachten-essentie naar een handelings-essentie. Een eerste mogelijkheid daartoe biedt het artikel Het Boze. Je kunt je reactie, commentaar of aanvullingen sturen naar Luc Ambagts (luc@steinerinessentie.nl).

Het project bekendheid geven

Vertel je vrienden, collega’s, buren over het project. Vraag wat ze er van vinden. Schrijf erover op de sociale media die je gebruikt. Vermeldt het op je website als je die hebt. Aandacht doet groeien!

Financiële steun

Wil je meehelpen het project Steiner in essentie mogelijk te maken? Bepaal dan de hoogte van je bijdrage en maak het bedrag over op
IBAN: NL65TRIO 0197733174
ten name van L.H.E.M. Ambagts, onder vermelding van ‘Steiner in Essentie’.

Vermeld je bij overboeking je naam en e-mail adres, dan word je op de hoogte gehouden van de voortgang van het project.

Hieronder staan een paar voorbeelden waar jouw bijdrage voor gebruikt kan worden.

Projectbijdrage
Door een bijdrage van € 500,- of meer maak je een van de uitgaven versneld mogelijk. Je kunt zelf aangeven van welke titel je de uitgave mogelijk wilt maken. Neem voor meer informatie telefonisch of per e-mail contact op.

Donateursbijdrage
Voor een bijdrage van €25,- of meer per jaar ontvang je bij verschijnen de uitgave Geest – Natuur – Leven met daarin de essentie van de voordracht die Rudolf Steiner op 1 maart 1913 hield in Karlsruhe. Naast de beknopte weergave van de inhoud van deze voordracht wordt de essentie geïllustreerd met voorbeelden uit het actuele beroepsleden van door de antroposofie geïnspireerde mensen. Als donateur blijf je op de hoogte van de voortgang en de ontwikkelingen in het project. Je krijgt korting bij de aanschaf van de uitgaves die in dat jaar verschijnen.

Sympathisantenbijdrage
Draag je het project een warm hart toe en wil je dat uiten met een eenmalige gift? Ook dan is je bijdrage, groot of klein, hartelijk welkom en goed besteed!

Alvast hartelijk dank voor je steun in welke vorm dan ook.

Steiner in Essentie:
IBAN: NL65TRIO 0197733174
ten name van L.H.E.M. Ambagts, onder vermelding van ‘Steiner in Essentie’.

Voor een overzicht van de kosten: Financiering en planning